Jubileumpakket + gratis koelshopper

Jubileumpakket + gratis Koelshopper

Hoera! De Keurslager bestaat 75 jaar en wie jarig is trakteert. t/m 13 juni is er een speciaal Jubileumpakket verkrijgbaar voor €14,95 + gratis koelshopper! 

Inhoud: 

• 2x Houthakkersteaks
• 2x Gepaneerde schnitzels
• 2x Hamburgers
• 300 gram Kipfiletblokjes
• 100 gram Achterham
• 100 gram Filet Americain

Bezorgservice

Onze bezorgservice

Wilt u liever de deur niet uit of kunt u dat niet, maar wilt u toch voorzien worden van onze verse vlees en vleeswaren of onze kant-en-klare maaltijden? Geen probleem, wij kunnen uw bestelde producten bij u bezorgen!

Bezorgkosten in Franeker per bestelling € 3,00

Buiten Franeker vanaf € 5,00 


 

Hoe kunt u bestellen?

Bestel telefonisch, per mail of via onze webshop. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Graag vermelden bij uw bestelling: naam, adres, telefoonnummer, gewenste leverdatum. U kunt betalen met PIN. 
Vandaag besteld is morgen in huis!

Telefoon: 0517-392795
Email: info@dijkstra.keurslager.nl

Keurslager Klaas Dijkstra, Franeker

Wij zijn Klaas en Sytske Dijkstra en samen met ons team runnen wij onze keurslagerij in het hartje van historisch Franeker. Wij leveren: vers vertrouwd rund-, varkens-, lams-, kalfsvlees, kippenvlees, eigengemaakte diverse producten, zoals Friese droge worst, diverse salades, grillworsten, gebraden vleeswaren, vlugklaar artikelen, etc. Ook zijn wij in Friesland bekend als bbq specialist: onze barbecueproducten zijn van uitstekende kwaliteit. 

U vindt het bij ons allemaal. Elke dag worden er in onze keuken verse maaltijden bereid: gezond, verantwoord en vooral erg lekker.

Ons rundergehakt is beoordeeld met een 10!

Rundergehaktballetjes-koolrabi-witlof-stamppot-Proef-1-2019-HR
Rookworst met goud bekroond

Neem een kijkje in onze winkel

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak

Ambachtelijk gemaakte producten winnen goud

Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs, gehouden op 10 en 11 oktober 2016 in Amsterdam, is de Slagers erwtensoep en Fijne slagers rookworst bekroond met GOUD, de Friese droge worst en Runderhachee zijn bekroond met GOUD met ster. Om deze bekroningen te krijgen moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters, deskundige worstmakers en docenten uit het Slagersvakonderwijs. 

De komende weken hebben wij leuke acties met onze bekroonde Slagersproducten!

Rundergehakt oorkonde

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Cadeaukaart: Leuk om te geven

Keurslager Special

Vanaf: 7 jun. 2021
tot: 20 jun. 2021

Beef-on-stock

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
275

Recept van de week

Tartaar met paksoi en gebakken rijst

Hoofdgerecht
Rund
Vlees
4 personen
Gemiddeld
20-40 minuten
Bakken
Oosters

Klaas Dijkstra, Keurslager

Dijkstraat 47
8801LT Franeker
0517392795
0517391271

Openingstijden Dijkstra Franeker

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten