BBQ producten

  • Varkenssaté
  • Kipsaté
  • Varkenshaassaté
  • Kip-hawaïspies
  • Slagers sjasliek
  • Sjasliek
  • Kip sjasliek
  • Toscaanse kipspies
  • Kip kerry spies
  • Blije dijen kipspies
  • Kip houthakkersteak
  • Fricandeau spies tuinkruiden
  • Golfspies
  • Gehakt kebab spies
  • Vleesfakkel
  • Kinderspies (frikadel, gehaktballetje, knakworstje, ananas op spies)
  • Huisgemaakte runderhamburger
  • Huisgemaakte megaburger (150 gram zwaar)
BBQ-sfeer-spiesen-HR

BBQ producten

  • V.I.B. Buger
  • Voorgebraden BBQ hamburgers
  • Voorgebraden boerderij kipgrilburger
  • Voorgebraden kipdrumstick
  • Gebraden spareribs
  • Barbecueworstjes (gaar) eigengemaakt
  • Gemarineerde speklapjes á la minute
  • Gemarineerde karbonades
  • Gemarineerde filetlapjes
  • Gemarineerde kipfilets
  • Gemarineerde country steak
  • Varkenshaas/zontomaat op stok
  • Wave
  • Mixed grillspies
  • Varkens ribeye gemarineerd
  • Rundersteak gemarineerd
Barbecuecampagne

Vegetarisch en vis

  • Vegetarische groenteburger
  • Vegetarische hamburger
  • Vegetarische saté spies
  • Vegetarische shaslick
  • Vegetarische golfspies
  • Scampi spies gemarineerd
  • Zalmspies met paprika
  • Pangasiusspies
Vegetarisch2

Salades brood en kruidenboter

  • Kruidenboter kuipje
  • Stokbrood uit eigen oven
  • Stokbrood bruin uit eigen oven
  • Stokbrood gemarineerd
     
  • Rundvlees salade
  • Dijkstra’s huissalade
  • Kartoffel salade
  • Scharrel ei salade
  • Pasta pesto salade
  • Keur rauwkost salade
Kruidenboter

Hoeveel heb ik nodig?

Natuurlijk wil je niet het risico open dat er niet genoeg is voor iedereen. Reken per persoon (volwassene) 4 à 5 stukjes vlees en/of vis, 200 gram salade en 1/4 (stok)brood.Vul deze basis aan met bijgerechten naar keuze en serveer diverse sausjes. Combineer de traditionele saté, -knoflook- en barbecuesaus met verrassende minder bekende sausjes of tapenades. Vergeet de kruidenboter niet! Ook het dessert kunt u op de barbecue bereiden, zoals een warm fruitpakketje met ijs.

Barbecue groot vlees

Barbecue groot vlees

Bij ons verkrijgbaar voor de echte barbecuefans stoer groot vlees, onder andere:

  • Procureur van het varken voor pulled pork
  • Spare ribs naturel of gemarineerd
  • Vers buikspek met of zonder zwoerd
  • Ribeye steak van het black Angus rund
  • Côte de boef
  • Picanha Runderstaarstuk
  • Runderbavette

 

  • Runder ribeye van het Blonde ‘d Aquitaine rund
  • Boerderij kip (Lekker voor de beercan chicken)
  • Kipdijvlees voor de lekkerste kipspies

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen! Bij ons ook verkrijgbaar: Sweet baby ray's barbecuesauzen en ECHT brikketen, houtskool, aanmaakkrullen gemaakt van echt hout, beuk, haagbeuk en eik.

Klaas Dijkstra, Keurslager

Dijkstraat 47
8801LT Franeker
0517392795
0517391271

Openingstijden Dijkstra Franeker

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten