BBQ assortiment

BBQ

Rund

  • Rundersteak
  • Runder biefspies 
  • Runder hamburger
  • V.I.B burgers 
  • Bavette spies
  • Gehakt-kebabspies (rund) per stuk 
  • Megaburger per stuk
  • Macho steak gemarineerd/spek
     

Lam

  • Lamskoteletten
     

Sauzen

  • Knoflooksaus
  • Zigeunersaus
  • Cocktailsaus
  • Joppiesaus
  • Shoarma-hotsaus
  • Satésaus
Barbecue spies

Varken (Pork Lokale)

  • Varkenssaté 3 stokjes
  • Varkensshaslick met gerookt spek
  • Fricandeau spies
  • Varkenshaas/zontomaat spies
  • Varkenshaasspies gemarineerd
  • Golfspies 
  • Kinderspies 
  • Vleesfakkel 
  • Barbecueworstjes (gaar)
  • BBQ hamburger (gaar) 
  • Speklapjes gemarineerd
  • Filetlapjes gemarineerd 
  • Karbonade gemarineerd 
  • Spareribs (gaar) 
BBQ

Kip

  • Gemarineerde kipfilet 
  • Hawaïspies 
  • Kip-zontomaatspies 
  • Kipshaslick 
  • Kipdrumstick (gaar) 
  • Kipsatéstok (gaar) 
  • Kip-kerriespies 
  • Kipsaté 3 stokjes 
     

Vegetarisch

  • Vegetarische groenteburger
  • Vegetarische hamburger
  • Vegetarische saté 
  • Vegetarische shaslick
     

Vis

  • Scampi spies gemarineerd
  • Zalmspies met paprika
  • Pangasiusspies
BBQ salades

Salades brood en kruidenboter

Stokbrood & kruidenboter

  • Stokbrood wit
  • Stokbrood multi granen
  • Gemarineerd stokbrood
  • Kruidenboter bakje 100 gram
     

BBQ salades

Eenvoudig gegarneerd p.p. 4,50. Keuze uit:

  • Pasta-pestosalade
  • Rundvleessalade
  • Kartoffelsalade
  • Dijkstra’s huissalade
  • Keur-rauwkostsalade

Hoeveel heb ik nodig?

Natuurlijk wil je niet het risico open dat er niet genoeg is voor iedereen. Reken per persoon (volwassene) 4 à 5 stukjes vlees en/of vis, 200 gram salade en 1/4 (stok)brood.Vul deze basis aan met bijgerechten naar keuze en serveer diverse sausjes. Combineer de traditionele saté, -knoflook- en barbecuesaus met verrassende minder bekende sausjes of tapenades. Vergeet de kruidenboter niet! Ook het dessert kunt u op de barbecue bereiden, zoals een warm fruitpakketje met ijs.

BBQ t-bone steak

Barbecue groot vlees

Bij ons verkrijgbaar voor de echte barbecuefans stoer groot vlees, onder andere:

  • Procureur van het varken voor pulled pork
  • Spare ribs naturel of gemarineerd
  • Vers buikspek met of zonder zwoerd
  • Ribeye steak van het black Angus rund
  • Côte de boef
  • Picanha Runderstaarstuk
  • Runderbavette
BBQ bavette

 

  • Runder ribeye van het Blonde ‘d Aquitaine rund
  • Boerderij kip (Lekker voor de beercan chicken)
  • Kipdijvlees voor de lekkerste kipspies

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen! 

Bij ons ook verkrijgbaar: ECHT brikketen, houtskool, aanmaakkrullen gemaakt van echt hout, beuk, haagbeuk en eik.

Klaas Dijkstra, Keurslager

Dijkstraat 47
8801LT Franeker
0517392795
0517391271

Openingstijden Dijkstra Franeker

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten